facebookLinkedIn

Perfectie in schoonheid
en functionaliteit voor
jachtwerven en -eigenaren.

  • rvs-jacht-jacuzzi.jpg
  • rvs-jacht-helicopterdek.jpg
  • slide-rvs-yacht.jpg
  • slide-rvs-parts-yacht.jpg
  • rvs-jacht-onderdelen.jpg
  • rvs-jacht-legend.jpg

Roestvaststalen onderdelen voor jachten

Perfectie in schoonheid en functionaliteit voor jachtwerven en -eigenaren

Ieder jacht- of jachtinterieurontwerp omvat elementen van roestvast staal. Een stijlvol, duurzaam materiaal waarmee wij van een mooi jacht een schitterende schoonheid op het water maken. Tijdens de bouw van jachten kampt u met hoge kwaliteitseisen, budgettaire grenzen en strikte bouwplanningen. U heeft een rvs-specialist nodig op wie u kunt bouwen. En rvs-onderdelen waarop u kunt vertrouwen.

Uitblinker in het walsen van ovale en plat ovale buizen

Rvs-onderdelen op maat ontworpen. Met passie gewalst. Zorgvuldig gelast. Perfect geslepen en gepolijst. En stipt op tijd geleverd. Daarbij blinken wij uit in het produceren en op maat buigen van ovale en plat ovale buizen. Met onze jarenlange expertise en unieke walsapparatuur zijn wij hierin toonaangevend. We walsen deze inmiddels ook voor collegametaalbedrijven en rvs-afdelingen van scheepswerven.

Voor rvs-onderdelen ga ik naar Eric, vanwege zijn kennis, de kwaliteit van zijn werk, zijn stiptheid en eerlijke prijzen. Een geweldig persoon om mee te werken. Aan iedereen die rvs voor jachten nodig heeft, beveel ik Verduyn dan ook van harte aan.

Mark van der Hulst, Managing Director Oceanwide Marine Services
bocht achterreling van der valk

rvs-Relingen en -potdeksels

Stijlvolle jachtrelingen, opgebouwd uit ronde, ovale of plat ovale buisprofielen. Potdeksels in lengte, breedte en afwerking mooi afgestemd op het relingtype en -formaat.Lees meer over rvs-Relingen en -potdeksels »

rvs trapleuning

rvs-Trapleuningen

Ronde of ovale trapleuningen in gebogen of spiraalvorm, met of zonder ledverlichting. RVS-trapleuningen als blikvanger, gericht op veiligheid en stevige ondersteuning.Lees meer over rvs-Trapleuningen »

rvs zonnescherm

rvs-Zonneschermen

Zonnescherm- en biminitopframes op maat, veilig en stabiel en als vaste of inklapbare versie. Naar wens inclusief of exclusief materialen voor dek- of relingmontage.
Lees meer over rvs-Zonneschermen »