facebookLinkedIn

  • slide-rvs-parts-yacht.jpg
  • slide-rvs-yacht.jpg
  • rvs-jacht-jacuzzi.jpg
  • rvs-jacht-onderdelen.jpg
  • rvs-jacht-legend.jpg
  • rvs-jacht-helicopterdek.jpg

Veiligheid en elegantie verenigd in roestvaststalen relings

Na 20.000 meter rvs-relingen gemaakt te hebben en 5.000 meter buis tot potdeksels vervormd te hebben, kennen wij uw eisen en wensen. Een reling die hoog genoeg is om opvarenden te beschermen en een veilig gevoel te geven. Een stabiele reling, stevig verankerd in slijtvaste potdeksels. Een mooi gevormde reling die één is met het jacht. Kortom, een rvs-reling die veiligheid met elegantie combineert.

Relingen met veiligheid-elegantiebalans

Wat is de gewenste verhouding tussen veiligheid en elegantie? Het jachtontwerp bepaalt de stijl van de reling; de reling volgt de lijnen van het jacht. Schoonheid gaat soms ten koste van veiligheid. Of omgekeerd. Wenst de eigenaar een hoge, veiligere reling, dan kan dit de uitstraling schaden. Samen bepalen we de ideale relinghoogte en buismaten en vinden we de perfecte balans tussen veiligheid en elegantie.

Exclusieve rvs-relingen van ovale buizen

Zijn er traditionele, ronde rvs-relingen in het jachtontwerp opgenomen? Of geeft de eigenaar de voorkeur aan een exclusievere vormgeving? Door zijn asymmetrische vorm oogt een ovale reling robuust en op afstand toch slank. Het buigen van ovale of plat ovale buisprofielen tot strakke, stijlvolle relingen zonder deuken en aanzetten is een vak apart. Een vak dat wij als enige in Nederland tot in detail beheersen.

Rvs-potdeksels met een luxe uitstraling

Kiest de opdrachtgever voor ovale relingen? Dan maken wij daar ovale of plat ovale potdeksels bij. Potdeksels zijn de kwetsbare onderdelen van een jacht. Er schuren touwen en kabels over. Bemanning en opvarenden staan er bij het aan- en afmeren vaak op. Hierdoor slijt de lak snel. Daarom beschermen we potdeksels meestal met gepolijste rvs-buizen. Dit geeft de potdeksels bovendien een luxe look.

Meer weten over rvs-relingen en -deksels?

Heeft u vragen over rvs-relingen en rvs-potdeksels? Wij beantwoorden ze graag. Bel 0416 - 54 04 97 of mail naar info@verduyn-metaaltechniek.nl. Daarnaast denken wij graag met u mee over een totaal rvs-plan.