facebookLinkedIn

Uniek, gecontroleerd,
doorspekt met
passie en plezier.

  • rvs-jacht-helicopterdek.jpg
  • slide-rvs-parts-yacht.jpg
  • rvs-jacht-legend.jpg
  • rvs-jacht-onderdelen.jpg
  • slide-rvs-yacht.jpg
  • rvs-jacht-jacuzzi.jpg

Uniek, gecontroleerd, doorspekt met passie en plezier

 

1. Jachten driedimensionaal opmeten in eigen beheer

Het bouwen van rvs-relingen en andere rvs-producten start bij een nauwkeurige meting. Wij vertrouwen nooit blindelings op tekeningen. De maatvoering blijkt in de praktijk namelijk vaak af te wijken. Daarom meten we het jacht zelf op. Met professionele meetinstrumenten meten we de benodigde coördinaten driedimensionaal en uiterst zorgvuldig. Dit is de basis voor perfect passende producten.

2. Correcte conversie van teken- naar buigprogramma

We voeren de meetpunten in ons CAD-tekenprogramma in en ontwerpen het rvs-product. Na goedkeuring van het ontwerp zet onze speciaal ontwikkelde conversiemodule de lijnen en radiussen uit de tekening automatisch om naar het buigprogramma. Deze internationaal unieke werkwijze sluit het risico op misberekeningen uit. Het buigprogramma staat draadloos in verbinding met onze CNC-profielenwalsen.

3. CNC-profielenwalsen van Zwitserse topkwaliteit

Onze bijzondere CNC-profielenwalsen van wereldklasse walsen alles. Hun vernuftige software is het beste te vergelijken met een 65-jarige walser met 40 jaar buigervaring. Met deze walsen buigen we de lastigste buisprofielen met grote nauwkeurigheid in elke gewenste (3D-)vorm. We checken de vorm door de buizen 3D op te meten en de resultaten aan het ontwerp te toetsen. Op de werkvloer bevestigen we prints die de contouren van het jacht 1 op 1 nabootsen. Zo controleren we de afmetingen van de buizen.

4. Rvs-onderdelen tot in perfectie slijpen en polijsten

Uw opdrachtgevers eisen schoonheid en perfectie. Daarom is het noodzakelijk dat wij hun kwaliteitsverwachtingen zo goed mogelijk in kaart brengen. Een belangrijke reden van ons succes in de jachtbouw is ons hoge afwerkingsniveau. Gladgeslepen lasnaden? Geen enkel krasje of deukje? Wij voldoen aan de gewenste, overeengekomen afwerkingseisen en slagen glansrijk voor de strenge kwaliteitskeuringen.

5. Producten monteren: in werkplaats of op locatie

Is de rvs-reling of het rvs-zonneschermframe klaar? Dan bouwen we deze in onze werkplaats of op locatie op. Net als tijdens het opmeten, tekenen en buigen, controleren we ook tijdens het monteren steeds de kwaliteit van ons werk. Met het blote oog, want het zichtwerk moet goed zijn. Soms is de uitvoering exact volgens tekening en is er toch een bult zichtbaar. Optische imperfecties corrigeren we ter plaatse.

Roestvaststalen onderdelen voor uw jacht nodig?

Bekijk ons aanbod rvs-producten. Vragen? Bel 0416 - 54 04 97 of mail info@verduyn-metaaltechniek.nl.

 

Metalen halffabrikaten voor andere toepassingen nodig?

Bezoek de website van ons zusterbedrijf Probend, bel 0416 - 74 50 80 of mail naar contact@probend.nl.