facebookLinkedIn

Stabiele buisconstructies op maat voor zonneschermen

Biminitops beschermen opvarenden tegen de zon. Onze rvs-buizenframes voor geïmpregneerde, waterbestendige zonneschermen zijn veilig en stabiel. Ze doorstaan met gemak een regenbui of harde wind. Dat komt o.a. omdat wij de frames uit een stuk maken. Onze frames voor biminitops zijn er in diverse uitvoeringen en afwerkingen. Ruw geborsteld of glad gepolijst. Als vaste of inklapbare versie.

Stevige buizenframes uit één lengte

Rvs-frames voor biminitops moeten strak, stevig en stabiel zijn. Door met 7 meter lange buizen te werken, kunnen we de meeste gebogen frames uit één buislengte walsen. Het gebrek aan koppelstukken en lasnaden zorgt voor robuustheid en een mooiere uitstraling. Daarbij komt dat er in grote frames meestal veel beweging zit. We vangen deze op door het buizenframe met verstelbare staalkabels op te spannen.

Rvs-frames voor biminitops op maat

Om precies passende rvs-frames te kunnen buigen, hebben we de juiste breedte, lengte en hoogte nodig. We komen het gebied dat tegen de zon beschermd moet worden daarom met eigen ogen bekijken en opmeten. Met geavanceerde software en apparatuur wordt het frame vervolgens op maat getekend, gebogen en afgewerkt. Bijvoorbeeld in een geslepen, ruw geborstelde of hoogglans gepolijste rvs-look.

Montage en inklapbaarheid rvs-frame

Eigenaren van kleinere jachten kiezen vanuit praktische overwegingen regelmatig voor een flexibel frame. Schijnt de zon niet of nauwelijks? Dan is de biminitopconstructie snel en eenvoudig in te klappen. Voor grotere jachten maken we meestal vaste frames. De frames worden naar wens inclusief of exclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Vanzelfsprekend kunnen wij het frame ook op het jacht monteren.

Interesse in rvs-frames of rvs-totaalplan?

Wilt u een offerte voor een rvs-frame voor een biminitop ontvangen? Of wilt u eens rustig het totale rvs-plan voor uw jacht met ons bespreken? Bel 0416 - 54 04 97 of mail naar info@verduyn-metaaltechniek.nl.