facebookLinkedIn

Stevige blikvangers voor jachtinterieurs en -exterieurs

Onze rvs-trapleuningen bieden veiligheid en stevige ondersteuning. De hoogte is daarbij bepalend. Te hoge trapleuningen hebben geen goede grip; te lage trapleuningen zijn onveilig. Net als te grote openingen. Rvs-trapleuningen met een geschuurde of glanzende rvs-look, in gebogen of spiraalvorm zijn echte blikvangers. Zeker als we neutrale of gekleurde ledverlichting in de leuningen aanbrengen.

Rvs-trapleuningen met sfeervolle ledverlichting

Opdrachtgevers kiezen steeds vaker voor verlichte rvs-trapleuningen. Omdat het een praktische oplossing voor een donkere binnen- of buitentrap is. Of omdat neutrale dimbare, of (meer)kleurige ledverlichting een sfeer creëert die mooi aansluit bij de stijl en uitstraling van het jacht. Is in het ontwerp een verlichte trapleuning opgenomen? Dan schakelen wij een gespecialiseerde partner in ledverlichting in.

Rvs-trapleuningen in gebogen en spiraalvorm

Wil uw opdrachtgever een gebogen of spiraalvormige rvs-trapleuning? Het buigen van rvs is ons dagelijks werk; het creëren van spiraalvormen onze specialiteit. Houdt uw opdrachtgever van zeer exclusief? Overweeg een ovale rvs-trapleuning. Met onze jarenlange ervaring en CNC-gestuurde walsen buigen wij nauwkeurig ronde én ovale buizen. Het buigen van ellipsvormige buizen is onze tweede specialiteit.

Op zoek naar de mooiste en beste trapleuning

Waarschijnlijk heeft uw opdrachtgever zijn wensen voor een rvs-trapleuning al op papier staan. Wij kijken graag met een kritisch oog mee en stellen, waar mogelijk, aanpassingen en verbeteringen voor. Bijvoorbeeld in vorm en veiligheid. In materialen en leuningdragers. Zo is roestvast staal mooi te combineren met andere materialen. Wij werken in dat geval intensief samen met bijvoorbeeld glasspecialisten.

Een rvs-trapleuning voor een jacht laten maken?

Heeft u vragen over rvs-trapleuningen? Of wilt u een afspraak maken om het totale rvs-plan voor uw jacht door te spreken? Bel 0416 - 54 04 97 of stuur een e-mail naar info@verduyn-metaaltechniek.nl.