facebookLinkedIn

Passie voor water, liefde voor jachten en talent voor techniek.

Betrouwbaar
vakmanschap in
rvs voor jachten.

Passie voor water, liefde voor jachten en talent voor techniek

Als klein jongetje was ik elk weekend op en bij het water te vinden. Varen, spelen, knutselen. Mijn vader bouwde regelmatig zelf boten. Zo goot hij de liefde voor jachtbouw met de paplepel bij mij naar binnen. Pa zijn schuur bulkte van de materialen en gereedschappen. Ik knapte er m´n eerste brommertje op. Brommers werden schade-auto´s en op mijn 17e plamuurde en spoot ik mijn eerste 12 meter lange boot.

Van LTS naar MTS naar HTS

Een student was ik niet. Liever was ik met mijn handen bezig. Daarom koos ik de metaalafdeling van de LTS. Toen toch maar door naar de MTS om werktuigbouwkunde te studeren. Tot slot rondde ik de studie technische bedrijfskunde op de HTS af. Ik kwam op het idee om met mijn technische achtergrond tijdens vakanties als zzp’er aan de slag te gaan. Zo verdiende ik meer dan met een gewoon bijbaantje.

Liever in overall dan in pak

Dat bijbaantje vormde de start van Verduyn Metaaltechniek. Zodra ik klaar was met mijn studie aan de HTS ben ik als zelfstandige ondernemer en metaalbewerker gaan werken. Door mijn passie voor water en jachten te koppelen aan een technische en bedrijfskundige studie, bouwde ik een solide bedrijf op. Terwijl mijn medestudenten strak in pak rondliepen, voelde ik me in mijn overall als een vis in het water.

Mijn 1e grote jachtopdracht

Mijn 1e bedrijfspand was mijn vaders garage. In 1998, mijn 1e jaar, vroeg een plaatselijke jachtwerf me om een reling voor een jacht te maken. Al snel volgde de ene na de andere opdracht. Mijn 1e grote opdracht was een rvs-reling voor een 70 meter lang jacht. Vanaf toen ben ik me op rvs voor de jachtbouw gaan richten. Eerst voor de kleinere boten, maar inmiddels ook voor middelgrote en megaluxe jachten.

Verhuizing naar eigen pand

Pa´s garage werd natuurlijk te krap. In 1999 kocht ik grond in Waspik en een jaar later verhuisde ik naar het nieuwe pand. Ik nam een parttimer in dienst en vaak sprong mijn vader bij. Samen bouwden we onze goede reputatie in rvs-onderdelen voor binnen- en buiteninterieurs van jachten verder uit. Inmiddels zijn we met 8 mensen. Onze ambities zijn verdere specialisaties en nieuwe, snellere werkwijzen.

Meer informatie over Verduyn

Lees meer over Verduyn Metaaltechniek, onze werkwijze en onze rvs-producten. Heeft u vragen? Bel gerust 0416 - 54 04 97 of stuur een e-mail naar info@verduyn-metaaltechniek.nl.